• Vizitaţi de:

  • 17.218 vizitatori din Februarie 2010
 • Şcoala de Perspectivă Creştină

Ştiri

18 Martie 2011
Deschidere spirituală în Japonia

Ca urmare a cutremurului și tsunami ce au venit pe neașteptate peste Japonia, numărul victimelor crește considerabil. Cei dispuși să ofere ajutor întâmpină multe obstacole.
Directorul Internațional al SEND International, Warren Janzen, spune: ”Benzina este foarte limitată. Am trimis câțiva misionari să caute combustibil, dar aceștia nu au găsit nimic. Apa, orezul și pâinea sunt insuficiente.”
Acum dezastrul ia o întorsătură spirtuală. Janzen explică că guvernatorul de Tokyo a afirmat public că pedeapsa vine de sus, pentru că japonezii au devenit lacomi. „Aceasta arată o deschidere spre problema spiritualității”, adaugă Janzen.
Schimbări sunt vazute și printre oamenii de rând. Misionarii care vorbesc ocazional cu oamenii pe stradă spun că oamenii sunt deschiși să vorbească despre subiecte spirituale, și să vadă legătura dintre ele și cele întâmplate în Japonia. Această deschidere nu este tipică pentru japonezi. ”Credem că acesta este un timp hotărât în prezența lui Dumnezeu,” afirmă Janzen.
În același timp, Janzen nu planifică evacuarea misionarilor din Japonia la moment. Securitatea lor este asigurată, iar ei doresc să rămână în țară să facă lucrarea. Să ne rugăm pentru deschiderea din Japonia!

sursa: Info Crestin

Turneul Cireşarii Nord
Începând cu 21 Octombrie 2010, ne veţi găsi în Nordul României. Noi, Cireşarii, vă aşteaptăm să ne închinăm împreună şi să ascultăm mesajele biblice aduse de Vladimir Pustan şi Florin Ianovici. Fiecare Serbare va fi transmisă live la Radio Cireşarii (www.radiociresarii.ro).

Program şi locaţii:
JOI, 21 octombrie 2010
Târgu Lapuş (Maramureş), Sala de sport din cadrul Liceului ’’Petru Rareş’’ – ora 18.
VINERI, 22 octombrie 2010
Sighet (Maramureş), Sala Studio – ora 17
SAMBATA, 23 octombrie 2010
Satu Mare, Sala Filarmonicii – ora 17
DUMINICA, 24 octombrie 2010 (seara)
Borşa, Casa de Cultură – ora 17

Cei care doriţi să vă implicaţi în această lucrare vă rugăm să ne scrieţi (contact@radiociresarii.ro). Vă mulţumim!

Conferinţa Torent 2010, Cluj Napoca
Casa de Cultură a Studenţilor

Programul conferintei:
Sambata, 23 Octombrie ora 18
Inchinare: Decean
Mesaj: Mark Pfeifer
Invitat: Sorin Nicolae

Duminica, 24 Octombrie, Clubul CFR
Ora 9.00: Sesiune specială, închinare şi mesaj special pentru doamne şi domnişoare.
Ora 11.30: Sesiune, închinare şi mesaj special pentru bărbaţi adevarăţi.
ca să aflii întreg Programul şi pt. Duminică, intră pe:
Torent 2010
.

 • Conferinta tinerilor crestini din Irlanda
  28-31 Octombrie

  “Generatia facebook incotro?” este intrebarea care ne framanta azi pentru ca de aceasta directie depinde perspectiva noastra .Familiile, sjujitorii si bisericile de maine vor fi formate din tinerii de azi.
  Va invitam in perioada 28-31 Octombrie 2010 la cea de-a 6-a Conferinta a tinerilor crestini din Irlanda cu tema si intrebarea de anul acesta “Generatia facebook incotro?” la care vom incerca sa aflam raspunsul cu pastorul Vladimir Pustan.
  Iti pasa de generatia aceasta si de perspectivele ei? Vrei sa intelegi implicatiile care le are lumea virtuala in cea reala si invers? Vino cu noi sa aflam impreuna ce putem face acum pentru atunci…
  Tinerii din afara Irlandei care vor sa participle la aceste intalniri sunt rugati sa ne contacteze din timp pe adresa de e-mail: conf.tineri.irlanda@gmail.com

  Echipa de lideri din lucrarea de tineret…
  Biserica „Betel” – Dublin, Irlanda

  Postat azi, 9 Octombrie 2010

 • Conferinţa „Tinereţea şi Provocările ei” 15-16 Octombrie
  Baia-Mare, Maramureş

  Programul conferinţei:
  Sesiunea I

  Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 17 – 19.30
  – Timpul de Lauda şi Închinare (Memfis şi tinerii de la Muntele Sionului);
  – Prezentarea tinerilor din diferite biserici invitaţi la conferinţă;
  – Seminar: Pastorul Ghiţă Mocan (Oradea).

  Sesiunea II

  Sâmbătă, 16 Octombrie 2010, ora 10 – 13
  – Timp de Laudă şi Închinare (Cătălin şi Ramona Lup – Cluj);
  – Concurs biblic;
  – Seminar: Pastorul Ghiţă Mocan (Oradea).

  Servirea mesei (ora 13 – 14:30)

  Sesiunea III
  Sâmbătă, 16 Octombrie 2010, ora 16 – 18
  – Timp de laudă şi închinare (Cătălin şi Ramona Lup – Cluj);
  – Seminar: Pastorul Ghiţă Mocan (Oradea).

 • Postat azi, 26 Septembrie 2010
  Invitaţie la Sărbătoarea mulţumirii, Duminică 3 Octombrie 2010 ora 10:00-12:00 şi 18:00-19:00
  Biserica Creştină Baptistă „Speranţa”
  Vişeu de Sus, str. Bogdan Vodă , nr. 36,
  vă invită cu drag la Sărbătoarea mulţumirii ( Sărbătoarea roadelor).

  Vă aşteptăm cu drag!

  Psalmul 50:14-15, 23: „Adu ca jertfă lui Dumnezeu mulţumiri, şi împlineşte-ţi juruinţele făcute Celui Prea Înalt. Cheamă-Mă în ziua necazului, şi Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi! “

  „Cine aduce mulţumiri, ca jertfă, acela Mă proslăveşte, şi celui ce veghează asupra căii lui, aceluia îi voi arăta mântuirea lui Dumnezeu.”

  Postat azi 24 Septembrie
  Turneu SPERANŢA, USA & Canada – 2010

  Misiunea Speranţa organizează un turneu misionar în SUA şi Canada în perioada 20 august – 22 octombrie 2010. Grupul Speranţa, Emma şi Cristi Repede, Ioan Timofte, Ionuţ şi Adela Crăciun, Andrei Tibrea, Diana Nicolae, Alina şi Daniela Alexa se vor afla printre cei care vor sluji Domnului prin cântare în cadrul acestui turneu. Turneul va cuprinde mai multe oraşe, conform programului de mai jos. Misiunea Speranţa şi-a propus să viziteze de asemenea Bisericile din Chicago, Springfield, Phoenix, Los Angeles, Sacramento, Seattle şi Portland.

 • Postat azi, 28 August 2010
  Americanii cred că ţara lor e rodul harului divin!


  Peste 450.000 de americani, din diverse oranizaţii creştine din SUA, s-au rugat de Ziua Independenţei ca Dumnezeu să ierte păcatele naţiunii şi să le vindece ţara. „Ţara noastră nu este doar rodul unei conduceri strălucite sau al sângelui vărsat de martiri, ci şi al harului lui Dumnezeu,” a transmis unul dintre organizatorii evenimentului Call2Fall, care a lansat apelul naţional la rugaciune, de 4 iulie, ziua naţională a Statelor Unite.

  America se află într-o poziţie foarte periculoasă, avertizat pastorul american Charles Stanley, în cadrul unei slujbe oficiate pe 2 iulie la First Baptist Church, în Atlanta. Azi, mai mult decât oricând, ţara se îndepărtează de Dumnezeu şi se apropie de socialism, a subliniat pastorul. Consecinţele acestui fapt vor fi grave, a adăugat Stanley.
  sursa: Ştiri Creştine.ro

  Postat azi, 15 August 2010

  Cărţi electronice de identitate, cip, încă de la vârsta de 6 ani!
  De la începutul anului viitor vom avea carti de identitate noi, pe modelul pasapoartelor. Noul buletin se va numi carte electronica de identitate si va contine date biometrice, inclusiv amprente.
  mai multe detalii afli dând un click: aici

  „Pamânteni, „dormiţi” liniştiţi! Anticrist… lucrează! Unii deja s-au „înnobilat” cu cip-uri pentru a fi… în siguranţă (sau prinşi)!
  Aceasta este o atracţie pentru fiinţa umană prin ceea ce vor să facă! Să nu vi se pară că e normal să ai cip, ci să vă amintiţi ceea ce e scris în Biblie!
  V-aş ruga să urmăriţi cu atenţie reportajul de mai jos!

  Postat azi, 1 August 2010
  Vineri, 6 August 2010 Misiunea Hristic se va afla la Baia-Mare!!! Şi vă invită la Concertul de Muzică creştină: „Încotro Alergi???”

  Dorim să vă motivăm să vă rugați pentru noi ca Dumnezeu să aducă lumină în inimile oamenilor care vor auzi Cuvântul Său, rostit de fratele Gabi Zăgrean.
  Iar dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre Programul Misiunii Hristic puteţi accesa site-ul următor: www.hristic.ro

  Postat azi, 25 Iulie 2010
  Avort – Spania

  Conservatorii spanioli au dat în judecată Guvernul pentru a împiedica intrarea în vigoare a noii legi a avortului. Avortul în Spania a fost interzis până în 1985, fiind legalizat doar în caz de viol sau pericol pentru sănătatea sau viaţa mamei. Anul acesta socialiştii spanioli au adoptat o lege nouă care a liberalizat foarte mult avortul. Acesta e permis pentru orice motiv până la 12 săptămâni, iar minorele pot avorta fără acordul sau înştiinţarea părinţilor. Avortul e cauza principală a morţii în Spania, cu peste 120.000 de avorturi anual. În Romania, cu o populaţie mult mai mică, rata uciderii este de 200.000/an. Ironic, Spania se consideră printre cele mai catolice ţări din lume, iar România printre cele mai ortodoxe.
  sursa: Spania Evanghelică
  Sunt vremurile de pe urmă şi vedem câte se întâmplă în fiecare zi/auzim! Haideţi împreună să ne rugăm pentru lumea întreagă, ca Dumnezeu să scoată la Lumină toate femeile care păcătuiesc făcând acest mare PĂCAT!!!

  Postat azi, 13 Iulie 2010

  Postat azi, 13 Iulie 2010

  Seară specială de evanghelizare la Biserica Penticostală Micalaca din ARAD, Miercuri 21 Iulie 2010, începând cu ora 19:00. Predicator: GABI ZĂGREAN. Vor lăuda pe Domnul grupul: „RAZE DE LUMINĂ.”

  sursa: creştintotal.ro

  Postat azi, 5 Iulie 2010

  În perioada 28-30 Iunie 2010, în Jud. Suceava au fost afectate de inundaţii. 68 de localităţi, fiind inundate 3.166 de case, dintre care 43 au fost distruse. Iar 153 sunt în pericol de prăbuşire. În judeţul Botoşani, deşi au fost afectate de inundaţii 14 localităţi, situaţia cea mai gravă este în oraşul Dorohoi, unde au fost inundate 880 de case, dintre care 150 au fost distruse, sau în pericol de prăbuşire.
  Printre cei încercaţi sunt şi mulţi creştini evanghelici. Numai în oraşul Dorohoi sunt 12 familii aparţinând Bisericii Creştine Baptiste, a căror case au fost puternic afectate sau complet distruse. Ştiind că Dumnezeu ne cheamă să-i ajutăm pe cei ce sunt în nevoie, vă prezentăm câteva imagini cu urmările inundaţiei, o listă a familiilor încercate şi o evaluare estimativă a pagubelor provocate de inundaţii, pe care le puteţi găsi pe site-ul de mai jos…
  sursa: Credinţa Dreaptă

  Postat azi, 23 Iunie 2010
  Biserica Penticostală din Aiud, a fost incediată!

  Poliţiştii din Aiud cercetează condiţiile producerii unui incendiu la biserica penticostală din oraş. Au ars acoperişul şi mai multe obiecte aflate în interiorul clădirii.
  Evenimentul a avut loc azi-noapte şi s-a soldat cu distrugerea acoperişului în procent de 85 la sută, dar şi a unor obiecte din interior. Reprezentanţii bisericii au reclamat dispariţia unei orgi din subsolul clădirii.
  sursa:
  Ştiri Creştine
  .
  Tabere de vară

 • Postat azi, 18 Iunie 2010

  TABĂRA FĂCLIA 2010 – „Noi vrem respect”
  Începe în: 5 Iulie la 23:30.
  Se termină în: 11 Iulie la 22:30.
  Unde: Loc. Izvoarele (Bloaja), com. Cerneşti, jud. Maramureş.
  pt. detalii intră pe: Făclia
  .

 • Postat azi, 17 Iunie 2010

  Turneul Continental
  Click ca să vezi întreg Turneul: aici

  Evanghelizare la Biserica Creştină Baptistă din Turda
  Vă invităm cu mare drag, pe data de 19 iunie 2010, la programul unei Evanghelizări care are loc la Biserica Creştină Baptistă din oraşul Turda (jud. Cluj), vis-a-vis de Liceul „Chimie 3”.
  Programul începe la ora 17:00 şi se termină la ora 20:00. Scopul acestei evanghelizari este acela de a aduna cât mai mulţi tineri necreştini, pentru a-i atrage la Biserică, a le forma o nouă concepţie despre ce înseamnă să fi „creştin”. Rugaţi-vă pentru noi!

  Domnul să vă binecuvânteze!
  sursa: viaţaveşnică.ro
  .

 • Postat azi, 15 Iunie 2010
  Tabăra „Noua Speranţă”

  click pe imagine

  .
  Curs de Muzică

  .

 • Postat azi, 10 Iunie 2010
  Turneu Speranţa”

  “ZORII UNEI NOI VIEŢI” este genericul sub care Misiunea Speranţa va susţine un nou turneu misionar în România şi Ucraina. Grupul Speranţa – prin cântare, şi predicatori invitaţi să ia parte la acest eveniment evanghelistic, vor transmite un mesaj de înviorare spirituală a românilor prezenţi. Vor vesti Evanghelia păstorii: Florin Ianovici, Petrică Huţuţui, Gabriel Zăgrean, Luigi Miţoi şi evanghelistul Natanael Costea.

  Oraşele în care Misiunea Speranţa şi-a propus să ducă mesajul chemării la mântuire le găseşti pe Creştin Total.ro

  .

 • Postat azi, 4 Iunie 2010

  .

 • Postat azi, 27 Mai 2010

  Conferința Natională de Tineret BCER–UBCE

  Vă informăm că în perioada 19–22 August 2010 va avea loc Conferința Natională de Tineret a Bisericii Creștine dupa Evanghelie din România.

  pentru mai multe detalii intră pe:
  Uniunea Bisericilor Creştine după Evanghelie.

  .
  .

  .

 • Postat azi, 25 Mai 2010

  Biserica Penticostală „Muntele Sionului” din Baia-Mare, organizează în 28 Mai 2010 de la ora 18-21 o întâlnire pentru femeille din Biserică.
  Scopul întâlnirii este de a avea părtăşie şi de a ne motiva reciproc la slujirea celor în nevoie, îndemnate de Cuvântul Domnului:

  “Femeia“ să fie cunoscută pentru faptele ei bune; să fi crescut copii, să fi fost primitoare de oaspeţi, să fi spălat picioarele sfinţilor, să fi ajutat pe cei nenorociţi, să fi dat ajutor la orice faptă bună. (1 Timotei 5:10).”

  Împreună ne vom ruga „ca această părtăşie a ta la credinţă să se arate prin fapte, care să dea la iveală tot binele ce se face între noi în Hristos.” (Filimon 1:6).

  Vă aşteptăm cu drag.

  Postat azi,
  24 Mai 2010

  Azi 24 Mai 2010, a fost Mormântarea celui care a fost Aurelian Bujor

  Relu Bujor, în vârstă de 26 de ani şi la numai 10 luni de la căsătorie, părăseşte lumea aceasta, întorcându-se la Cel care l-a creat, Tatăl nostru ceresc. Un om mic cu suflet mare, cam asta a fost Relu câtă vreme a trăit printre noi. Deşi boala îl măcina, a acceptat cu resemnare planul Domnului, încrezându-se şi aşteptându-L mereu pe cel care I-a promis, prin glas profetic, că se va prezenta la el. Credem că L-a întâlnit pe Domnul pe care-l aştepta atât de mult în ultimele zile, deoarece a murit fericit, cu zâmbetul pe buze.

  Rugaţi-vă pentru Ramona (soţia lui) şi Familia Bujor, ca Domnul să îi mângâie prin suferinţa aceasta.

  sursa: Beny Libotean

 • Postat azi,
  22 Mai 2010

  Ajută un tată văduv din Oradea

  Fraţi în Domnul Isus, avem mare nevoie de sprijinul dumneavoastră. Suntem o familie din Biserica Elim, Viena şi am cunoscut un caz ce ne-a mişcat inimile. Este vorba despre un frate din Oradea care a rămas în urmă cu 2 ani văduv şi cu 2 copilasi, fără locuinţă şi sta cu chirie. Chiria în care stă momentan s-a scumpit şi nu merită suma cerută. I s-a dat un termen să elibereze apartamentul. Vă rugăm, poate faceţi un anunţ la postul dumneavoastră de radio sau pe site, cu siguranţă Domnul Dumnezeu va mişca inima cuiva şi îl va ajuta să-şi găsească o locuinţă în chirie, el să şi-o plătească lunar ar avea, l-am ajuta şi noi, dar vedeţi şi dumneavostră, nimeni care ăl vede singur şi cu copii nu vrea să-l ajute. A ajuns la capătul puterilor. Domnul Dumnezeu să vă răsplătească. Cine este dispus să ofere ajutor în acest caz este rugat să îl contacteze pe fratele Călin Pop.

  Persoana de contact: CĂLIN POP 0746.612.068, Oradea.

  sursa: Viaţa Veşnică.ro

 • Postat azi,
  8 Mai 2010,

  Centrul Creştin „Templul Închinării” Sibiu, luna Mai

  Evenimentul lunii mai la centrul crestin “Templul Închinarii” va fi marcat de vizita unor slujitori din Marea Britanie. Familia Mann vor sluji cu toată bucuria sibienilor. Vineri, 14 mai orele 18:00 vom avea o întâlnire de laudă şi închinare şi rugăciune. Ian Mann va vorbi despre rugăciune.

  Duminica 16 Mai, orele 10:00 – ne vom închina Domnului cu toată suflarea şi vom auzi Cuvântul care ne poate schimba viaţa. Dacă eşti sibian, sau dacă eşti în trecere prin Sibiu, nu rata această ocazie!
  Suntem aici pentru a vedea Slava lui Dumnezeu şi peste Sibiu.
  sursa: Viaţa Veşnică.ro

 • Postat azi, 3 Mai 2010

  Paul Washer la Braşov

  În perioada 14-16 Mai 2010, la Biserica Baptistă Română (nr. 1) din Braşov va avea loc o conferinţă avându-l ca invitat pe Paul Washer.

  Detalii pe: Braşovul Evanghelic

 • Postat azi, 19 Aprilie 2010

  CHRISTIADA 2010 – 3D Decizia Determină Destinul

  Cuvântul de bază al conferinţei având tema „3D Decizia Determina Destinul” ne va fi transmis de fratele Adi Mocanu din Oradea.

  sursa: Viaţa Veşnică.ro

  Dincolo de muzică şi versuri, invitat Marius Pop:

  „Dincolo de muzica şi versuri” este o emisiune difuzată pe Credo Tv.

  Câteva informaţii despre Marius Pop:
  „M-am născut la Baia Mare, oraşul unde am revenit după absolvirea Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. În prezent sunt profesor de muzică la Liceul de Artă din Baia Mare, respectiv Colegiul Tehnic “Carmen Sylva” şi Şcoala Populară de Artă “Liviu Borlan”.

  Iubesc muzica! Mă las modelat de ea şi fac ceea ce mi-am dorit dintotdeuna: creez muzică. Despre aceasta vorbesc ultimii 11 ani, timp în care am creeat aproximativ 1000 de orchestraţii/negative.

  Am bucuria să îmi folosesc talantul primit într-un mod manifest pentru Dumnezeu, atât în postura de dirijor al corului mixt al Bisericii Penticostale „Maranata” din Baia Mare cât şi ca membru în formaţiile de muzică cu mesaj creştin DOMINI şi Peniel BAND.”

  sursa: Viaţa Veşnică.ro

  Caz umanitar, nevoie de ajutor

  Asztalds Gabriel Armin este un baietel de 11 ani care a descoperit recent ca sufera de o boala necrutatoare: leucemie. El are nevoie de sprijinul nostru atat in rugaciune, cat si un sprijin financiar. Necesita o operatie in Germania care costa 50.000 EURO. Stim ca doctorii lucreaza cat pot, dar mana Domnului este cea care calauzeste. Pentru cei care doresc sa ajute acest caz aveti informatiile necesare mai jos:
  Nr. de contact: 0751048778

  Asztalos Alexandru
  CONT IN LEI: RO35BRDE360TV83042683600
  Vom reveni si cu alte detalii…

  sursa: Viata Vesnica.ro


  DVD Speranta si Prietenii – vol.4
  DVD SPERANTA si PRIETENII, vol.4 va fi disponibil incepand cu data de 15 martie 2010. Acest DVD va fi lansat intr-o editie limitata. Inregistrarile comenzilor pentru acest DVD au inceput deja. Pentru a avea garantia ca veti primi acest DVD, puteti sa va inregistrati comanda chiar in acest moment. Toate comenzile inregistrate acum, vor fi livrate in luna martie, dupa data lansarii. La inregistrarea comenzii va rugam sa specificati adresa completa. In pachet veti primi 1 DVD + 2 CD-uri bonus. Pretul acestui pachet special va fi de 20 Ron + 10 Ron taxe postale. Fii printre primii care isi completeaza noua colectie de DVD-uri cu muzica pentru suflet SPERANTA si PRIETENII!

  Asteptam comenzile dvs. in avans prin email la speranta@speranta.ro sau telefonic la numerele 0264-417401 si 0722-352152. COMANDA ACUM!

  sursa: Crestin Total
  Album nou: Alin Jucu vol. 3

  Iata ca sa lansat pe piata crestina un nou Album. Alin Jucu a lansat volumul 3. Dupa aparitia a 2 -a volume cu ajutorul Domnului lansarea celui de-al 3–lea album vine cu urmatoarele piese:

  Iubesc pe Isus 3:19
  O Doamne eu aici 3:07
  Peste tot pe unde mergem 4:00
  Prin Isus 4:11
  Privind jos 3:33
  Sora Frate 4:28
  Doar o coliba 4:13
  Eu merg sper cer 7:39
  Iti multumesc din inima 3:00
  Vino te cheama 5:40

  A aparut si website-ul oficial al artistului Alin Jucu. Website-ul poate fi gasit la adresa urmatoare www.alinjucu.ro

  sursa: radiosion

  Evanghelizare Biserica Penticostală Maranata, Baia-Mare  În data de 18-22 Februarie eşti invitat la 4 seri de evanghelizare, seri în care poţi veni cu mulţumire înaintea Creatorului.
  „Cine aduce multumiri ca jertfă, acela Mă proslăveşte şi celui ce veghează asupra căii Lui, aceluia îi voi arăta mântuirea lui Dumnezeu.” Psalmi 50:23.
  Adresa: Baia Mare, Str. Ţibleşului nr. 14-16.

  Mai jos aveţi programul:
  Joi 18 februarie – ora 18:00
  Pastor: Gicu Stan (Cluj);
  Canta: Emima Stan (Cluj);

  Vineri 19 februarie – ora 18:00
  Pastor: Nelu Filip (Timişoara);
  Canta: Corul Bisericii „Maranata”;

  Sambata 20 februarie – ora 18:00
  Pastor: Ghiţă Amza (Cluj);
  Canta: Fraţii Timofte (Bistrita);

  Duminica 21 februarie – ora 18:00

  Pastor: Valer Mocanu (Zalau);
  Canta: Cătălin şi Ramona Lup (Cluj).

  Te asteptam cu drag!

  sursa: Viaţa Veşnică.ro

  Dubla lansare de Albume: Domini şi Marius Pop

  MARIUS POP – UN TEMPLU SFANT
  Muzica, reprezintă în fond viaţa mea, ea este forţa invizibilă care mă înalţă către cer, evident că aportul cel mai mare l-a adus biserica prin faptul că a creat cadrul unde am crescut din punct de vedere muzical şi m-am apropiat tot mai mult de Dumnezeu… Deşi cariera mea muzicală a început de mai bine de 15 ani , prin proiectele pe care le-am realizat pentru diverşi artişti, dar şi prin lucrarea de dirijor, aranjor, pianist şi închinător, Dumnezeu şi-a arătat din nou bunătatea Sa faţă de mine, prin creearea acestui album solo. Piesele acestui album au reprezentat pentru mine o oază de linişte în timp de furtună.
  Îmi doresc ca peste ani să pot sluji tot mai mult şi să împlinesc cuvântul care spune că “Acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos.”


  DOMINI – EŞTI BUCURIA MEA
  Trupa Domini, formată din Alina Mureşan, Naomi Borota, Marius Pop, Laura Onea şi Laura Mureşan, şi- a început lucrarea în prima fază din dorinţa de a uni Biserica din care fac parte în laudă şi închinare şi s-a concretizat prin realizarea albumului de debut – “Eşti Bucuria mea” pentru a-şi exprima bucuria şi dragostea faţă de El.
  De ce “Domini”?
  Domini, înseamnă ai Domnului şi noi vrem să fim ai Lui în totalitate. Ne bucuram că împreună îi putem da Lauda noastră şi cinstea ce I se cuvine.
  Ps.9:2 „Voi face din Tine bucuria şi veselia mea, voi cânta Numele tău, Dumnezeule Preaînalte”.

  Vă aşteptăm Sâmbătă, 13 februarie 2010, ora 18:00 în cadrul Liceului de Artă, Baia Mare, să luaţi parte la acest eveniment… se va cânta live, tombola cu CD-uri şi multe alte surprize…
  50% din profitul acestor CD-uri va fi donat către APME (Asociaţia Penticostală de Misiune Externă) www.apme.ro.

  sursa: Viaţa Veşnică.ro


  Prima Evanghelizare din 2010 a Bisericii “Muntele Sionului”  Biserica “Muntele Sionului” din Baia-Mare, str. Oituz nr. 1, organizează în perioada 31 Ianuarie – 7 Februarie 2010, prima Evanghelizare din acest început de an… Dorim, ca Evanghelia să pătrundă în inimile oamenilor celor ce nu-L cunosc pe Dumnezeu, iar viaţa lor să fie schimbată.


  Programul pentru săptămâna de Evanghelizare:

  Duminică, 31 Ianuarie: Predică: Ghiţă Mocanu (Oradea) Cântă: Măslinu (Cluj);

  Luni, 1 Februarie: Predică: Nelu Moldovan (Oradea) Cântă: Betel (Sârbi);
  Marţi, 2 Februarie: Predică: Nelu Filip (Timişoara) Cântă: Emanuel (Oradea);
  Miercuri, 3 Februarie: Predică: Relu Moldovan (Cluj) Cântă: Alin Jucu (Deva);
  Joi, 4 Februarie: Predică: Petrică Huţuţui (Botoşani) Cântă: Ligia Man (SM);
  Vineri, 5 Februarie: Predică: Nelu Brie (Sibiu) Cântă: Cristi Dragomir (Bucureşti);
  Sâmbătă, 6 Februarie: Predică: Grigore Talpoş (Zalău) Cântă: Surorile Onofrei (Suceava);

  Duminică, 7 Februarie: Predică: Simi Bumbar (Sighet) Cântă: Emma Moroşan (Cluj).

 • Un răspuns

  1. Intalnirea de rugaciune RUGUL APRINS – PONOARA, BIHOR

   Intalnirea de rugaciune pe munte RUGUL APRINS – PONOARA, BIHOR, cea mai mare intalnire de rugaciune din Romania, va avea loc pe data de 2-6 august 2012.

   Viziunea acestui proiect a început în anul 2005 când Dumnezeu i-a vorbit fratelui Ioan Caba să organizeze întâlniri de rugăciune pe munte.

   Oameni din întreaga țară au început să participle la aceste întâlniri de rugăciune unde au fost slujiți primind MÂNTUIRE, ELIBERARE, VINDECARE ŞI RESTAURARE. În ultimii ani lucrarea s-a extins foarte mult, anul trecut participând peste 10.000 oameni din întreaga lume.

   Aceste întâlniri au loc de trei ori pe an în diferite locații ale țării.

   Viziunea noastră este ca aceste întâlniri să se extindă și la nivel internațional.

   Eşti binevenit la această întâlnire pe munte unde poţi să te apropii de Dumnezeu într-un mediu rustic, pe munte, departe de zarva oraşelor.
   Aici se vor face rugăciuni pentru tine şi pentru cauzele pe care le ai.

   Mai multe detalii pe http://www.rugulaprins.org

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat: