• Vizitaţi de:

    • 17,028 vizitatori din Februarie 2010
  • Şcoala de Perspectivă Creştină

  • Reclame

Interviu

Interviu cu Ligia Mureşan

Chris: Slujesti prin muzica de mai bine de doua decenii si esti mereu in primul rand, numele tau apare constant pe afisele diferitelor concerte sau festivaluri, esti mereu in forma, Ligia; cum reusesti?

Ligia Muresan:
Cred ca versetul din Isaia 40:31 poate fi un raspuns la aceasta intrebare: “Dar cei ce se incred in Domnul isi inoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.” Important e sa stim ca Dumnezeu ne-a inzestrat cu daruri (talente), dar nu spre folosul nostru ci pentru a sluji altora. Daca alegem sa slujim, El ne va echipa cu tot ce este necesar pentru aceasta slujire: noi trebuie numai sa ramanem intr-o legatura vie si constanta cu El. Imi place cum exprima acest lucru fiii lui Core in Ps 87:7 “Si cei ce canta si cei joaca striga: “Toate izvoarele mele sunt in Tine”.

mai multe detalii afli pe: Creştin Total.ro

Interviu cu Tania şi Ema

În această campanie de interviuri ne-am adresat unor surori: Tania şi Ema, care de curând au scos primul album intitulat: „Lângă Tine”.Dacă doriţi să ascultaţi melodii ale lor puteţi să cumpăraţi CD-ul sau să ascultaţi Radio Viata Veşnică.

Viata Vesnica: Pentru început vă rugăm să ne spuneţi câte ceva despre voi.
Tania: Eu am 21 de ani, sunt căsătorită şi împreună cu soţul meu Viorel slujim într-o biserică din sudul Republicii Moldova, la moment. Noi am copilărit în România şi ea rămâne casa noastră, iar atunci când va fi voia Domnului, ne vom întoarce…acasă.
Ema: Eu sunt elevă în clasa a X-a, la un liceu cu profil real, iar asta spune totul despre mine.
Viaţa Veşnică: Muzica este ocupatia voastră principală sau aveţi şi alte preocupări? Cu ce vă ocupaţi?
Ema: În afară de muzică, îmi place şi teatrul – fac parte din echipa teatrală a liceului meu. Îmi plac foarte mult şi copiii, de aceea am fondat un grup de copii, “Vestea Bună”, cu care mă ocup în fiecare weekend: cântăm, desenăm, facem diferite jocuri. Sunt copiii străzii pe care nimeni nu îi iubeşte, dar care au atâta nevoie de iubire!
Tania: Muzica este primul cuvânt pe care l-am auzit când am fost copil. Mama noastră ne cânta în fiecare zi şi vocea ei liniştită m-a făcut să îmi placă ceea ce aud. Aşa am ajuns să cânt, să cânt, să cânt. În afară de muzică, sunt pur şi simplu fermecată de cuvânt (în dulcele stil stănescian), citesc şi scriu foarte mult. Pregătesc şi o carte de poezii, dar la care mai am mult de lucrat. În prezent sunt studentă la Litere şi vara asta îmi iau licenţa.
mai multe detalii afli pe: www.viaţaveşnică.ro

Interviu cu Ovidiu Liteanu
CrestinTotal: Pentru inceput va rugam sa ne spuneti cate ceva despre dumneavoastra. De unde sunteti, unde stati, ce vreti dumneavoastra sa afle si lumea…

Ovidiu Liteanu: Laudat sa fie Domnul Dumnezeu ! Prin har sunt in Domnul ISUS, locuiesc in Cluj-Napoca si vreau sa-l laud pe DOMNUL toata viata mea pentru ca m-a mantuit. Aleluia!

CrestinTotal: Spuneti-mi putin despre cariera dumneavoastra muzicala. De cand ati inceput sa cantati?

Ovidiu Liteanu: Cant de mic copil, de la 3 ani cred. De la 18 ani am fost descoperit si lansat, ca solist la Casa de cultura Petrosani Hunedoara, cantand pana la 31, apoi DOMNUL DUMNEZEU ma chemat la pocainta. ALELUIA!
citeste mai multe detalii pe: Creştin Total.ro

Interviu cu Titel Malnasi

Reporter: La un moment dat era pe marginea unei clădiri înalte, gata să se arunce jos. A vrut să se sinucidă. Drogurile şi diavolul nu te pot duce la altceva. Dar a venit o zi binecuvântată, când Titel L-a cunoscut pe Dumnezeu şi a văzut mâna Lui, care l-a prins de guler, l-a ridicat în sus şi i-a pus piciorul pe stâncă.

Titel Malnasi:
M-am născut într-o familie de credincioşi penticostali în orasul Turda. În America slujeam în Biserică şi am avut următoarea vedenie: în faţa mea erau două căi – calea lumii şi calea sfinţilor. Eu mergeam cu un picior pe calea sfinţilor iar cu celălat pe calea lumii.

Dumnezeu a zis: „Dacă-ţi vei lua piciorul de pe calea lumii şi vei merge pe calea sfinţilor, vei avea mari binecuvântări. Dar dacă-ţi vei lua piciorul de pe calea sfinţilor şi vei merge pe calea lumii, un înger cu sabia scoasă îţi va sta înainte”.
Fiind singur acasă, am început cu pornografie, vizionam filme interzise minorilor şi consumam alcool. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei, cu bancuri şi glume proaste.
mai multe detalii afli pe: Ştiri Creştine.ro

Reclame

2 răspunsuri

  1. Iubesc melodiile emei.. E deosebita..

  2. Emma ma bucur ce am citit despre tine.. Daca citesti aici ,lasa-mi si mie id tau, bineinteles daca vrei.. Dumnezeu sa te ajute:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: